fbpx
1 ud af 1

Den nye Nissan Primastar van

Ny Nissan PRIMASTAR leverer selvsikker performance med ydelser fra 110 kh til 170 hk, samtidig med en imponerende effektivitet og begrænset udledning.  Takket være dens avancerede og variable geometriske turbolader.

Den elektriske Nissan ARIYA er fremtidens bil. Den byder på masser af kræft, lynhurtig acceleration og godt vejgreb i al slags vejr, så du altid er sikker på at komme frem. Du får valget mellem to forskellige batterier samt to- eller firehjulstræk, hvilket sikrer, at du får den rækkevide, du ønsker. Derudover giver hurtig opladning dig en rækkevide på 300 km på bare 30 minutter.

Designet af Nissan ARIYA udstråler japansk futurisme med en enkelt, vandret linje, smalle LED-forlygter, der skinner i mørke og et rummeligt, loungelignende interiør. Bilen indeholder desuden topmoderne førerassistance- og sikkerhedsteknologi, der hjælper dig i trafikken.

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Nissan til salg

Køb den nye Nissan Primastar van hos ABS Auto i Hjørring

Har du spørgsmål til køb eller leasing af Nissan Primastar van, eller en af vores andre fabriksnye eller nyere, brugte varebiler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 96 67 95 40. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Ønsker du også at tage et kig på vores andre fabriksnye Nissan, finder du en oversigt over alle de modeller, vi forhandler her.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur