Nissan

Nissan blev grundlagt i 1933. Fusionerede med Renuault i 1999 og er idag en af de mest fremgangsrige og rentable bilfabrikker i verden.

Modelprogrammet spænder vidt og bredt. Der er noget for enhver smag og temperament. Hvad enten du ønsker en økonomisk familiebil, en lækker suv, eller en rendyrket sportsvogn, så kan Nissan levere varen. Vidste du at Nissan er verdens førende producent af el biler? Prøv en Leaf og du er ikke i tvivl om hvorfor.

Du får altid 3 års garanti på en fabriksny Nissan. Mulighed for udvidet tryghed i op til 5 år. Eller spørg til vores service og vedligeholdelsesaftaler så er du helt sikret mod uventede udgifter i dit bil budget i op til 7 år.

Nissan Micra

Den nye Nissan Micra blev lanceret i 2017. Vi glæder os rigtig meget til at dele den med vores kunder. Den nye Micra er en rigtig luksusbil med utroligt meget udstyr for pengene.

Micra er en køreglad bil, med et godt udvalg af oplagte motorer. Den nye Micra kan du lave fuldstændig unik og helt din egen.

Priser og specifikationer

Micra

Nissan Qashqai

Det hedder ikke Qashqai klassen uden grund. Dette er bilen der grundlagde en helt ny type biler, og har gjort det med en succes der sjældent er set.

Nissan Qashqai er en utrolig komplet bil. Du får den dejlig høje indstigning, god plads, lækker kvalitet og masser af udstyr.

Oplev glæden ved Nissans mange sikkerhedssystemer (safety shield) de er medvirkende til at undgå ulykker, og skulle uheldet være ude, er du beskyttet af en af de sikreste biler på markedet.

Verden har i den grad taget Qashqai til sig og sælges nu i anden generation, udviklet bla. med de indput vi har fået fra eksisterende Qashqai kunder.

Læg vejen forbi ABS auto. Prøv selv en tur, så du kan opleve hvorfor så mange vælger Qashqai. Vi har altid et godt tilbud. Finansiering og leasing til attraktive priser.

Priser og specifikationer

Qashqai

Nissan X trail

Vi er ikke så lidt stolte over den seneste generation af Nissan X trail. Crossover tanken er her udført til perfektion. Til hverdag kan du køre stilfuldt og utroligt bekvemt med op til 7 personer i bilen. I weekenden kan du udforske naturen i din X trail, der behøver ikke være veje der hvor du tager den hen.

Et avanceret 4 hjulstræk får dig sikkert frem.(option)

Vi mener at X trail giver dig det bedste fra to verdener, hvilket er gjort muligt pga. Nissan mangeårige tradition for at bygge denne slags biler.

Priser og specifikationer

X trail

Nissan Leaf

Hvordan skal man beskrive Nissan Leaf, verdens mest solgte el bil?

Nissan Leaf er 100% el drevet. Erfaringer viser allerede nu at Nissan Leaf er utrolig driftsikker med minimale driftsomkostninger.  Leaf er bla. testet som Taxa i Odense, en opklave den klarede til topkarakter, den viste sig at være noget billigere at holde kørende end almindelige biler med forbrændingsmotor.

Nissan Leaf er = miljøbevidsthed og luksus. Normal ikke ting der hænger sammen, men i Leaf går det hele op i en højre enhed. Nissan Leaf er en kvik bil med noget nær verdens bedste køreoplevelse, så lydløs, så komfortabel.

SKAL prøves.

Læg vejen forbi ABS auto, vi står klar til at give dig en stor oplevelse.

Priser og specifikationer

Leaf

Nissan Navara NP300

Den nye Nissan Navara har løftet arven fra sin foregænger, og gør det endda endnu bedre.

Her får du en sædeles komplet pakke. Du får suveræne off road egenskaber, klassens bedste on road egenskaber, og en bil med så meget luksus og gode køreegenskaber, at du gerne finder en omvej.

Navara kan nu også som noget helt ny leveres på hvide plader.

Køb ikke pick up før du har prøvet Nissan Navara. Når først du har prøvet vil du forstå hvorfor den gør rent bord i klassen. Pressen har allerede rost den til skyerne, nu er det din tur.

Glemte vi at fortælle at den kommer med 5 års garanti / 160000 km.

Priser og specifikationer

Navara
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System