Suzuki

Suzuki blev grundlagt i 1909. I 1955 rullede den først bil af samlebåndet. Suzuki er kendt for en lang række produkter som motorcykler, påhængsmotorer, og naturligvis biler.

Suzuki er berømt for deres produktion af mindre biler, samt firehjulstrækkere. I Danmark har Suzuki godt fat, og har haft mange bestsellers på det Danske marked.

Økonomiske biler, der samtidig er utroligt velkørende og pålidelige, det er bare nogle af de kvaliteter som Suzuki besidder. 

Hos Suzuki får du altid rigtig meget bil til pengene.

Se vores udvalg af Suzuki i vores afdeling i Hjørring.

Suzuki Swift

Klassens frækkeste bil. Suzuki Swift har altid været et kæmpe hit i Danmark, og det er ikke uden grund. Suzuki Swift er en smart designet bil, der byder på maksimal køreglæde. 

Suzuki Swift er kendt som en driftsikker bil der er billig at eje. Du får en sjov og letkørt bil med masser af udstyr.

Priser og specifikationer

Swift

Suzuki Ignis

Måske den frækkeste bil i 2017

Suzuki Ignis er en helt ny mini suv. Glæd dig over den høje indstigning, det frække design og de gode køreegenskaber.

Den nye Ignis er pakket med avanceret teknik og udstyr, fuldstændig som du er vandt til hos Suzuki.

Kom ud og prøv den nye Suzuki Ignis med indbygget køreglæde og humørgaranti.

Priser og specifikationer

Ignis

Suzuki S cross

Suzuki S cross, er Suzukis bud på en Suv i den hurtigt voksende suv klasse.

Det er en S cross til et hvert temperament og behov. Hvad enten du vil har den med en frisk benzinmotor eller en fremragende diesel maskine, så er Suzuki klar med et bredt udvalg af forskellige kombinations muligheder.

S cross kan også fåes som 4x4. Perfekt til dig som går på jagt, bor på landet, har en aktiv fritid i naturen eller lignende. Suzuki har stolte traditioner med 4x4 så her får du noget af det bedste klassen kan tilbyde.

Du sidder højt og har et godt overblik. Skarpe køreegenskaber og endnu skarpere priser gør det til et let valg.

Læg vejen forbi ABS Auto og prøv selv en S Cross, så kan du opleve hvorfor vi er så begejstrede.

Priser og specifikationer

S cross

Suzuki Swace

EN NY TIDS STATIONCAR

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning. Og med et komfort- og udstyrsniveau uden lige.

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning – og som er utrolig nem at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel.

Særligt ved lavere hastigheder og ved kørsel i byen vil du opleve den næsten lydløse overgang fra benzin til el-drift helt uden benzinforbrug og CO2-udledning. Og selv ved kørsel med højere hastigheder hjælper elmotoren til, så der kan spares på dråberne.

Priser og specifikationer

Swace

Suzuki Across

KRAFTFULD PLUG-IN HYBRID MED 4WD

Den nye Suzuki Across er en stor, robust og sporty SUV udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk. Her krydses kompromisløs ydelse med opladningshybridens fleksibilitet og den moderne SUV's rummelighed og rå look.

Suzuki Across er naturligvis udstyret med alt det nyeste og vigtigste sikkerhedsudstyr for maksimal beskyttelse af fører og passagerer. Den automatiske nødbremse (PCS) reagerer fx både på biler, fodgængere og cyklister, og den aktive fartpilot (DRCC) fungerer helt ned til 0 km/t.

Priser og specifikationer

Across

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara endnu en succes. Ny boosterjet motor 1.4 Turbo Benzin.

Suzuki skruer for alvor op for stil og charme. Du får udædvanligt meget suv for pengene. Masser af udstyr, sjove køreregenskaber, avancerede og økonomiske motorer.  Læg vejen forbi og oplev selv, hvorfor vi er så begejstrede.

Priser og specifikationer

Vitara

Suzuki Jimny
- En rendyrket Offroader med 4 x 4

Hvor almindelige personbiler har selvbærende karrosseri og uafhængige hjulophæng er Jimny-karrosseriet boltet fast på en solid chassisramme, og hjulakslerne er stive. Alle dens øvrige komponenter og hele dens design er på samme vis møntet på offroad-kørsel. Hvor SUV'en kan betragtes som en personbil, der også kan køre i terræn, er Jimny en kompromisløs og rendyrket offroad-maskine. 

Priser og specifikationer

Jimny
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System