fbpx
1 ud af 2

Den nye Nissan ARIYA

Den nye Nissan ARIYA er en 100% elektrisk crossover med øjeblikkelig acceleration, revolutionerende firehjulstræk og en rækkevidde på op til 500 km – pakket ind i et tidsløst og futuristisk design.

Den elektriske Nissan ARIYA er fremtidens bil. Den byder på masser af kræft, lynhurtig acceleration og godt vejgreb i al slags vejr, så du altid er sikker på at komme frem. Du får valget mellem to forskellige batterier samt to- eller firehjulstræk, hvilket sikrer, at du får den rækkevide, du ønsker. Derudover giver hurtig opladning dig en rækkevide på 300 km på bare 30 minutter.

Designet af Nissan ARIYA udstråler japansk futurisme med en enkelt, vandret linje, smalle LED-forlygter, der skinner i mørke og et rummeligt, loungelignende interiør. Bilen indeholder desuden topmoderne førerassistance- og sikkerhedsteknologi, der hjælper dig i trafikken.

Farvevarianter

Nissan Ariya fås i fire flotte farver. Oplev dem alle herunder og find ud af hvilken farve der passer bedst til dig.

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Nissan til salg

Privatlease eller køb den nye Nissan ARIYA hos ABS Auto i Hjørring

Skal den nye, elektriske crossover Nissan ARIYA være din næste bil, kan du med fordel købe eller lease hos ABS Auto. Vi er autoriseret Nissan-forhandler med mange års erfaring, hvilket betyder, at du altid er sikret en tyg og sikker handel. Du er meget velkommen til at besøge os på Frederikshavnsvej i Hjørring for at se og prøvekøre Nissan ARIYA samt tage en snak om dine ønsker med en af vores professionelle og kompetente rådgivere.

Har du spørgsmål til køb eller leasing af Nissan ARIYA eller en af vores andre fabriksnye eller nyere, brugte biler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 96 67 95 40. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Ønsker du også at tage et kig på vores andre fabriksnye Nissan, finder du en oversigt over alle de modeller, vi forhandler her.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur